Eines de l'usuari

Eines del lloc


start

Diferències

Ací es mostren les diferències entre la revisió seleccionada i la versió actual de la pàgina.

Enllaç a la visualització de la comparació

Ambdós costats versió prèvia Revisió prèvia
Següent revisió
Revisió prèvia
start [2018/06/06 10:42]
crevert
start [2018/08/09 13:32] (actual)
crevert [Robotica]
Línia 1: Línia 1:
-===== NOTICIES - IDEES  =====+===== ControlOnLine.net ​ =====
  
 +Conjunt d'​apunts o tutorials per potenciar el hardware i el software lliure i implementar-lo als estudis professionals. Anar implementant el ComputerThinking com a metodologia.
  
-He de fer un apartat electrònica bàsica, o kit basic arduino: (resistencies,​ diodes, proto-board,​ ...)+===== Arduino =====
  
-{{ ::​codi_resistencies.jpg?​400 ​|}}+Amb [[tutorials:arduino_basic|Arduino bàsic]] presentem al mateix temps que els principis de l'​electricitat(corrent,​ resistències...) i la electrònica els principis de programació(ComputerThinkg). Una vegada tenim els coneixements bàsics podem ampliar amb [[tutorials:​arduino_motors|Arduino motors]], arduino_IoT,​ arduino_cnc arduino_processing.
  
 +===== FreeCAD =====
  
-Amb barres o varilles llises i roscades puc fer qualsevol cnc i robot paral·lel+Amb freeCAD tinguem una eina molt completa de disseny 3D(impresores3D,​ CNC, robòtica ...).
  
-{{ :​public:​projectes:​modular_desktop_cnc_machines.mp4 |}}+===== Processing =====
  
 +Amb processing podem aprendre a programar. I pot servir-nos per posar interface gràfic als programes d'​arduino.
  
-GRAFCET A LADDER SENSE SET-RESET+===== ROS-Robotica =====
  
-<note tip>De fet podem passar de GRAFCET A LADDER SENSE SET-RESET. **Utilitzan només bobibes**. Com explica aquest pdf {{ ::​grafcet-ladder-sense-sets-ni-resets.pdf |}}</​note>​+La utilitzant com a eines, FreeCAD, Arduino, Processing i ROS(Robotic Operating System) Sistema operatiu basat en Linux(Ubuntu) que es un standard del la robòtica i la Inteligència Artificial(IA)
  
-<note tip>Com es un set i un reset a la lògica cablada?</​note>​ 
- 
- 
- 
- 
-{{ ::​set-reset-cablada.png?​400 |}} 
- 
-<note tip>​**Autòmat** es una màquina d'​estats finits determinista.</​note>​ Com per exemple un ascensor sabem el que passarà quan pitgem el 2 i estiguem al 0. Si fos una màquin amb inteligència artificial no caldria que pitjarem el 2, però segur que ens enviaria al 2? 
- 
- 
- 
-<note tip>No comenceu a programar amb un arxiu nou, editeu un ja fet. Així veiem la importància del codi obert.</​note>​ 
- 
-Interessants enllaços: 
- 
-[[https://​all3dp.com/​1/​best-cheap-diy-3d-printer-kit/​ | Les 20 millors impresores DIY]] 
- 
-[[https://​m.all3dp.com/​1/​free-stl-files-3d-printer-models-3d-print-files-stl-download/​ | Millors llocs per trobar .stl]] 
- 
-==== Ultims canvis ==== 
- 
-{{changes>​15}} 
  
  
  
start.1528274573.txt.gz · Darrera modificació: 2018/06/06 10:42 per crevert