Eines de l'usuari

Eines del lloc


public:projectes:drons

Drons

Era un aspecte en el que no havia entrat, però ara que tinc un:

Després de veure que no es tan fàcil volar-lo, tampoc impossible es d'aquestes coses que enganxen perquè no son ni massa fàcils ni massa difícils.

I ja he vist que es poden fer alguns projectes interessants:

Posar-li càmera

Com que no te càmera la primera idea es posar-li un mòbil com càmera, i veig que no soc l'únic, hi ha fins i tot un projecte a kickstart, un dron per a selfies. Selfly. En realitat no aixó el que jo vull fer es més posar el mòbil al dron, i aquest es un dron que es condueix amb el mòbil i la càmera surt al mòbil. Jo vull posar un mòbil al dron i utilitzar-lo de càmera.

Amb el mòbil a més a més podem rebre a mes senyals gps, i controlar-lo amb el gps…???? Supose que no te prou definició.

Controlar el Dron des d'un arduino

El dron te dos controls, el control de vol, que s'encarrega de la regulació dels motors per fer els moviments o quedar-se quiet a l'aire.

El RC o radiocontrol que es el que utilitza el usuari per conduir-lo.

La conducció no es tant fàcil com sembla, i hi ha diversos projectes per fer la conducció més fàcil.

Control amb la ma

Aquest interessant projecte es amb la mà. dron_amb_ma.pdf. Es mes o menys el que jo volia fer. Però en compte de conduir-lo amb la ma la meva idea era programar-li alguna trajectòria seguir a un dispositiu…

Control amb el mòbil flone.cc

Aquest projecte es molt interessant, flone.cc (Creative-communs) un projecte català, amb incidencia amb els mossos i tot que en van confiscar un.

El cas es que caldria construir-lo de nou i amb un controlador de vol, motors brushless, i ESC(controladors de velocitat, inversors), i un conversos bluethoot(30m) o un ESP8266 wifi(100m) i despres una aplicació mòbil amb el que t'estalvies el RC. Es tot open source. Tenen una wiki amb molta informació inclús de temes legals. http://wiki.flone.cc

Hi ha diversos projectes amb arduino

Necessiten controladora de vol, Bluethoot,….

dronarduino_1.pdf

dronbluetooth_via_android_app.pdf

public/projectes/drons.txt · Darrera modificació: 2018/04/11 11:20 per crevert